Η φορητή τιμολόγηση γίνεται παιχνιδάκι με τον HPRT ΜΤ-810

15.01.2024
από ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΥΤΣΙΑΝΟΥ

Συμπαγής & φορητός εκτυπωτής μικρού μεγέθους που μπορεί να κρατηθεί με το ένα χέρι, χωράει σε σακίδιο και χαρτοφύλακες για βολική φορητή εκτύπωση οπουδήποτε (σε επιχειρήσεις, ταξίδια, αυτοκίνητο, γραφείο, σχολείο). Ο φορητός εκτυπωτής HPRT MT810 διαθέτει τεχνολογία Bluetooth 5.0, σύνδεση Type-C, για γρήγορη και εύκολη σύνδεση για κινητά τηλέφωνα iOS και Android, σύνδεση USB με φορητό υπολογιστή και επιτραπέζιο υπολογιστή, ενώ με την εφαρμογή "HerePrint" μπορεί να εκτυπώνει όταν είναι συνδεδεμένο το κινητό τηλέφωνο. Χρησιμοποιεί τεχνολογία θερμικής εκτύπωσης, χωρίς μελάνι, δεν χρειάζεται carbon ή ribbon. Ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει θερμικό χαρτί 210mm ( φάρδος Α4) ή 110mm.

Monochrome Laser Printer BROTHER HL-L2400DW

13.11.2023
από ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΥΤΣΙΑΝΟΥ

Ο αντικταστάτης του BROTHER HL-2350DW είναι πλέον διαθέσιμος!

Η Βrother αναννεώνοντας την γκάμα των εκτυπωτών της μας συστήνει τον νέο HL-2400DW

Βελτιώστε την παραγωγικότητά σας από οποιαδήποτε τοποθεσία, είτε είναι το σπίτι είτε το γραφείο σας, με τον Brother HL-L2400DW. Αυτός ο μονόχρωμος εκτυπωτής λέιζερ παρουσιάζει μια ευρεία γκάμα λειτουργιών ενίσχυσης της απόδοσης, επιτρέποντάς σας να εξοικονομήσετε χρόνο με γρήγορη άψογη εκτύπωση, αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης και. Η εγκατάσταση του εκτυπωτή γίνεται εύκολα κατεβάζοντας την εφαρμογή Brother Mobile Connect.

Βρες το πολυμηχάνημα που Χρειάζεσαι!

16.09.2022
από ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΥΤΣΙΑΝΟΥ

Οδηγός Αγοράς για Πολυμηχάνημα: Βρες το κατάλληλο για τις ανάγκες σου!

Τα πολυμηχανήματα έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, προσφέροντας σε μία συσκευή ακόμα περισσότερες δυνατότητες από έναν απλό εκτυπωτή.
Σε περίπτωση λοιπόν που χρειάζεσαι κάτι περισσότερο από μία απλή εκτύπωση, ένα πολυμηχάνημα είναι η ιδανική επιλογή που μπορείς να κάνεις. Το γεγονός πως συνδυάζει πολλές συσκευές σε μία, το κάνει πιο βολικό, παρά το μεγαλύτερο ίσως μέγεθος που έχει σε σχέση με έναν εκτυπωτή. Σκέψου πως εναλλακτικά θα χρειαζόσουν δύο, τρεις μπορεί και τέσσερις διαφορετικές συσκευές (εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή, αποστολή fax κ.α.), προκειμένου να καλύψεις στο 100% τις ανάγκες σου στο σπίτι ή στο γραφείο.

Α. Τύπος Πολυμηχανήματος

Πολυμηχάνημα Inkjet

Τα inkjet πολυμηχανήματα λειτουργούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν και οι εκτυπωτές της ίδιας κατηγορίας. Παίρνουν μελάνι και το εκτοξεύουν σε μικροσκοπικές σταγόνες πάνω στο χαρτί προκειμένου να αποτυπώσουν με ακρίβεια την ψηφιακή εικόνα που καλούνται να αναδημιουργήσουν.

Πολυμηχάνημα Laser

Αντίστοιχα, τα laser πολυμηχανήματα, όπως και οι laser εκτυπωτές, αντί για μελάνι, χρησιμοποιούν στατικό ηλεκτρισμό και toner (δηλαδή σκόνη), για να μεταφέρουν κείμενα ή εικόνες στο χαρτί.

Πολυμηχάνημα Ink Tank

Τα πολυμηχανήματα με ink tank είναι ακριβώς αυτό που λέει η ονομασία τους. Το μελάνι βρίσκεται εκτός του μηχανήματος, σε ειδικά δοχεία και φτάνει στα ακροφύσια μέσω μικροσκοπικών σωλήνων.
Αντί να αγοράσεις μελάνια που περιλαμβάνουν κεφαλή εκτύπωσης και δοχείο μελανιού, μπορείς απλά να αναπληρώσεις μελάνι στο δοχείο, ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας εκτύπωσης. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεις μικρότερο κόστος εκτύπωσης και μεγαλύτερο αριθμό σελίδων.
Δεδομένου πως το μελάνι μεταφέρεται από τα δοχεία, η ταχύτητα εκτύπωσης εγγράφων και φωτογραφιών είναι αρκετά πιο αργή.

Β. Τι να προσέξεις;

Πέρα από τα «κλασικά» χαρακτηριστικά που συναντάμε και στους απλούς εκτυπωτές, τα πολυμηχανήματα έχουν επιπλέον λειτουργίες που πρέπει να προσέξει κανείς.

Χωρητικότητα φύλλων ADF

To ADF, ή αλλιώς ο Αυτόματος Τροφοδότης Εγγράφων, αφορά τη σάρωση που κάνει το πολυμηχάνημα. Η συγκεκριμένη υποδοχή χαρτιού φιλοξενεί περιορισμένο αριθμό σελίδων (που διαφέρει ανά μηχάνημα), προκειμένου να τα σαρώσει. Μπορούμε να έχουμε αυτόματη σάρωση φύλλων ή και αυτόματη σάρωση φύλλων διπλής όψης.
Στη συνέχεια, μπορείς να τα αποθηκεύσεις σαν ηλεκτρονικά έγγραφα στον H/Y σου, είτε τα εκτυπώνεις άμεσα. Προσοχή! Όλα τα μηχανήματα με ADF κάνουν αυτόματη σάρωση φύλλων, δεν συνεπάγεται όμως ότι κάνουν και αυτόματη διπλή σάρωση.

Λειτουργίες Fax

To fax μπορεί να θεωρείται δεδομένο από κάποιους, όμως στην πραγματικότητα δεν το διαθέτουν όλα τα πολυμηχανήματα. Αν σκοπεύεις να στέλνεις και να λαμβάνεις fax, βεβαιώσου πως διαθέτει τις αντίστοιχες λειτουργίες το πολυμηχάνημα που σκοπεύεις να αγοράσεις.
Σημαντικό είναι επίσης να προσθέσουμε ότι αρκετά πλέον μηχανήματα, δεν διαθέτουν το κλασσικό μας fax, αλλά e-fax. Η λειτουργία αυτή, επιτρέπει να αποστείλεις fax από το μηχάνημα σου ( fax κινητού) δεν μπορείς όμως να λάβεις fax.

Εκτύπωση διπλής όψης

Η εξοικονόμηση του χαρτιού είναι αρκετά σημαντική, τόσο για την τσέπη σου, όσο και για το περιβάλλον. Αν έχεις σκοπό να εκτυπώνεις μεγάλους όγκους αρχείων, είναι σημαντικό να κοιτάξεις για ένα πολυμηχάνημα με δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης, ώστε να μην μπλέκεις με τα βάλε-βγάλε του χαρτιού και κυριολεκτικά να λύσεις τα χέρια σου!

Pages Per Minute

Το περιβόητο Pages Per Minute είναι ουσιαστικά η ταχύτητα με την οποία εκτυπώνει ένα πολυμηχάνημα. Τα inkjet πολυμηχανήματα είναι πιο αργά, με μέσο όρο 15 εκτυπώσεις το λεπτό. Τα laser από την άλλη, έχουν μεγαλύτερο εύρος που κυμαίνεται από 15 έως και 100 σελίδες το λεπτό!

Duty Cycle

Το Duty Cycle αφορά τον συνιστάμενο κύκλο εργασιών ενός πολυμηχανήματος, για να μην προκληθούν προβλήματα στο εσωτερικό του. Αν πρόκειται για οικιακή χρήση, θα λέγαμε πως δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Αντίθετα, αν μιλάμε για γραφείο με μεγάλο όγκο εκτυπώσεων, θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το χαρακτηριστικό.

Συνδεσιμότητα

Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η συνδεσιμότητα ενός πολυμηχανήματος. Ανάλογα με τον χώρο και τη χρήση για την οποία προορίζεται, καλό θα ήταν να έχει και τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, εάν πρόκειται να συνδεθεί σε τοπικό δίκτυο σε ένα γραφείο, τότε καλό θα ήταν να έχει θύρα ethernet. 
Αν από την άλλη χρειάζεσαι ευκολία στο σπίτι, είναι σημαντικό να συνδέεται στο Wi-Fi για να «στέλνεις» τα αρχεία σου από όλους τους χώρους.

Μελάνι ή toner;

Το κόστος των αναλώσιμων ενός πολυμηχανήματος είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες που πρέπει να λάβεις υπόψη κατά την έρευνα αγοράς σου. Και αυτό διότι αναλώσιμα θα αγοράζεις για όσο χρησιμοποιείς τη συσκευή. Από τη μία, τα μελάνια είναι σχετικά φθηνότερα και συνήθως προτιμώνται για μία τυπική, οικιακή χρήση.
Από την άλλη, μπορεί τα toners με μία πρώτη ματιά να φαίνονται ακριβότερα, διαρκούν όμως περισσότερο από τα μελάνια και ενδείκνυνται για επαγγελματική χρήση όπου ο όγκος εκτυπώσεων και εργασιών είναι μεγαλύτερος.

Γ. Σπίτι ή Γραφείο;

Για Οικιακή Χρήση

Αν προορίζεις το πολυμηχάνημά σου για το σπίτι, τότε ένας inkjet εκτυπωτής θα σε καλύψει. Γιατί, στην ουσία, σε ενδιαφέρει περισσότερο η ποιοτική και οικονομική εκτύπωση και λιγότερο – ή και καθόλου – το φαξ, το duty cycle ή το pages per minute. Στην αγορά θα βρεις και inkjet εκτυπωτές με δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi, ώστε να κάνεις τις εργασίες που θες εύκολα και γρήγορα μέσω του smartphone σου.

Για Επαγγελματική Χρήση

Αν το πολυμηχάνημα προορίζεται για… σκληρή δουλειά, τότε ίσως θα ήταν καλύτερα να κινηθείς προς τη μεριά των laser printers. Παρέχουν μεγαλύτερη ταχύτητα εκτυπώσεων, είναι ιδανικοί για έγγραφα γραφείου, ενώ σε βάθος χρόνου είναι και πιο οικονομικοί! Πριν κάνεις την επιλογή σου, βεβαιώσου για τη χωρητικότητα φύλλων του ADF και αν διαθέτει fax. Το κομμάτι της συνδεσιμότητας είναι σημαντικό και εδώ σε περίπτωση που συνδεθεί σε τοπικό δίκτυο.

Βρες τον ιδανικό εκτυπωτή για εσένα!

27.07.2022
από ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΥΤΣΙΑΝΟΥ

Βρες τον ιδανικό εκτυπωτή για εσένα!


Εκτυπωτής: Ένα από τα πλέον κλασικά περιφερειακά σε κάθε σπίτι και γραφείο που μας επιτρέπει να έχουμε σε φυσική μορφή χρήσιμα έγγραφα. Όπως με όλα τα προϊόντα τεχνολογίας, έτσι και ο εκτυπωτής έχει εξελιχθεί στο πέρασμα του χρόνου με νέες δυνατότητες και τύπους να εμφανίζονται διαρκώς.
Όμως, ποιός είναι ο κατάλληλος εκτυπωτής για εσένα; Πού πρέπει να κινηθείς αν τον χρειάζεσαι για το σπίτι, και πού για το γραφείο; Ασπρόμαυρες ή έγχρωμες εκτυπώσεις; Σε καλύπτουν οι επιλογές συνδεσιμότητας που έχει; Έχεις ερωτηματικά πάνω από το κεφάλι σου; Μην αγχώνεσαι! Ο παρακάτω οδηγός θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό που χρειάζεσαι

Τύπος Εκτυπωτή

Εκτυπωτής Inkjet
Οι inkjet εκτυπωτές άρχισαν να αναπτύσσονται σαν τεχνολογία στις αρχές του 1950, και οι χρήστες του μπόρεσαν να εκτυπώσουν μία ψηφιακή εικόνα για πρώτη φορά στα τέλη του 1970.
Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν είναι ο εξής: Παίρνουν μελάνι και το εκτοξεύουν σε μικροσκοπικές σταγόνες πάνω στο χαρτί, προκειμένου να αποτυπώσουν με ακρίβεια την ψηφιακή εικόνα που καλούνται να αναδημιουργήσουν.
Οι περισσότεροι εκτυπωτές που βρίσκει κανείς σε σπίτια, λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Είναι σχεδιασμένοι για μικρό όγκο εκτυπώσεων και παράλληλα καλύπτουν διάφορους τύπους χαρτιού, κάνοντας τους ιδανικούς για το μέσο χρήστη.


Εκτυπωτής Laser
Οι laser εκτυπωτές σχεδιάστηκαν αρχικά για επαγγελματική χρήση. Στις πρώτες τους μορφές, είχαν μεγάλες διαστάσεις και ήταν ιδανικοί για τις ανάγκες ενός γραφείου, που απαιτούσε μεγάλες ποσότητες εγγράφων σε φυσική μορφή. Τα τελευταία χρόνια η χρήση τους γίνεται πιο διαδεδομένη και στο σπίτι, μιας και το μέγεθος τους έχει μειωθεί αισθητά και είναι οικονομικότεροι σε βάθος χρόνου, ανάλογα πάντα με τη χρήση που γίνεται.
Οι laser εκτυπωτές έχουν σχεδιαστεί για να εκτυπώνουν μεγάλες ποσότητες χαρτιού, ενώ παράλληλα διατηρούν το κόστος ανά σελίδα χαμηλό. Αντί για μελάνι, χρησιμοποιούν στατικό ηλεκτρισμό και toner (δηλαδή σκόνη) για να μεταφέρουν κείμενα ή εικόνες στο χαρτί.


Εκτυπωτής Ink Tank
Οι εκτυπωτές με ink tank είναι ακριβώς αυτό που λέει η ονομασία τους. Το μελάνι βρίσκεται εκτός του εκτυπωτή, σε ειδικά δοχεία και φτάνει στα ακροφύσια μέσω μικροσκοπικών σωλήνων.
Αντί να αγοράσεις μελάνια που περιλαμβάνουν κεφαλή εκτύπωσης και δοχείο μελανιού, μπορείς απλά να αναπληρώσεις μελάνι στο δοχείο, ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας εκτύπωσης. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεις μικρότερο κόστος εκτύπωσης και μεγαλύτερο αριθμό σελίδων.
Δεδομένου πως το μελάνι μεταφέρεται από τα δοχεία, η ταχύτητα εκτύπωσης εγγράφων και φωτογραφιών είναι αρκετά πιο αργή.

Τι να προσέξεις

Μονόχρωμα ή Έγχρωμα;
Μία από τις βασικότερες διαφοροποιήσεις μεταξύ των εκτυπωτών είναι αν προσφέρει μονόχρωμες ή έγχρωμες εκτυπώσεις. Ανάλογα με τον τύπο εγγράφων που θα εκτυπώνεις, θα πρέπει να προσέξεις αν ο εκτυπωτής που σκοπεύεις να αγοράσεις είναι έγχρωμος ή μονόχρωμος.

Απλές εκτυπώσεις ή ποιοτικές φωτογραφίες;
Ο σκοπός για τον οποίο προορίζεις τον μελλοντικό σου εκτυπωτή, παίζει σημαντικό ρόλο για την κατεύθυνση που θα πρέπει να πάρεις. Αν σκοπεύεις να εκτυπώνεις μόνο απλά έγγραφα γραφείου, ο laser εκτυπωτής είναι η ιδανική επιλογή για εσένα. Αν θες να εκτυπώνεις και άλλα αρχεία, όπως φωτογραφίες, ένας inkjet εκτυπωτής θα σου δώσει περισσότερη λεπτομέρεια και καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης.

Μελάνι ή toner;
Το κόστος των αναλώσιμων ενός εκτυπωτή είναι ένας σημαντικός παράγοντας που καθορίζει την αγορά. Τα μελάνια είναι φθηνότερα και είναι η σωστή επιλογή για σπανιότερη χρήση. Από την άλλη, τα toners μπορεί με μια πρώτη ματιά να φαίνονται ακριβότερα, όμως διαρκούν παραπάνω από τα μελάνια. Επομένως, για τους εντατικούς χρήστες τα toners είναι οικονομικότερα σε βάθος χρόνου.

Εκτύπωση διπλής όψης
Η εξοικονόμηση του χαρτιού είναι αρκετά σημαντική, τόσο για την τσέπη σου, όσο και για το περιβάλλον. Αν έχεις σκοπό να εκτυπώνεις μεγάλους όγκους αρχείων, σκόπιμο θα ήταν κοιτάξεις για έναν εκτυπωτή με δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης, ώστε να μην μπλέκεις με τα βάλε-βγάλε του χαρτιού και κυριολεκτικά να λύσεις τα χέρια σου!

Pages Per Minute
Το… περιβόητο Pages Per Minute είναι ουσιαστικά η ταχύτητα με την οποία εκτυπώνει ένας εκτυπωτής. Οι inkjet εκτυπωτές είναι πιο αργοί, με μέσο όρο 15 εκτυπώσεις το λεπτό. Οι laser από την άλλη, έχουν μεγαλύτερο εύρος που κυμαίνεται από 15 έως και 100 σελίδες το λεπτό!

Duty Cycle
Το Duty Cycle αφορά τον συνιστάμενο κύκλο εργασιών ενός εκτυπωτή, για να μην προκληθούν προβλήματα στο εσωτερικό του. Αν πρόκειται για οικιακή χρήση, θα λέγαμε πως δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Αντίθετα, αν μιλάμε για γραφείο με μεγάλο όγκο εκτυπώσεων, θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε αυτό το χαρακτηριστικό.

Συνδεσιμότητα
Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η συνδεσιμότητα ενός εκτυπωτή. Ανάλογα με τον χώρο και τη χρήση για την οποία προορίζεται, καλό θα ήταν να έχει και τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, αν πρόκειται να συνδεθεί σε τοπικό δίκτυο σε ένα γραφείο, τότε καλό θα ήταν να έχει θύρα ethernet. Αν από την άλλη χρειάζεσαι ευκολία στο σπίτι, είναι σημαντικό να συνδέεται στο Wi-Fi, για να «στέλνεις» από όλους τους χώρους.

Σπίτι ή Γραφείο;

Για Οικιακή Χρήση
Αν προορίζεις τον εκτυπωτή σου για οικιακή χρήση, ο inkjet ίσως είναι καλύτερη επιλογή μιας και είναι οικονομικότερος για λίγες εκτυπώσεις και βγάζει ποιοτικότερες εκτυπώσεις φωτογραφιών. Το duty cycle και το pages per minute δεν είναι κάτι που σε αγχώνει μιας και μιλάμε για εμφανώς λιγότερη χρήση. Για βασική χρήση, με έναν inkjet εκτυπωτή με δυνατότητα εκτύπωσης εγγράφων μέσω Wi-Fi θα είσαι καλυμμένος!

Για Επαγγελματική Χρήση
Αν ο εκτυπωτής προορίζεται για… σκληρή δουλειά, τότε ίσως θα ήταν καλύτερα να κινηθείς προς τη μεριά των laser printers. Παρέχουν μεγαλύτερη ταχύτητα εκτυπώσεων, είναι ιδανικοί για έγγραφα γραφείου, ενώ σε βάθος χρόνου είναι και πιο οικονομικοί! Το κομμάτι της συνδεσιμότητας είναι σημαντικό και εδώ σε περίπτωση που συνδεθεί σε τοπικό δίκτυο.

FIRMWARE UPDATE!!!!!

11.07.2022
από ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΥΤΣΙΑΝΟΥ
Πείτε ΟΧΙ στο firmware update!!!!
Πείτε όχι στο firmware update στον brother εκτυπωτη σας!!!
 
Η Brother έχει βγάλει καινούργια update για τα μηχανήματά της. Αν έχετε ξεχάσει κλείσετε το firmware update τον εκτυπωτή σας κάντε το τώρα γιατί θα σας απορρίψει τα αναλώσιμα.
 

 

Ricoh Dynamic Workplace Intelligence

04.07.2022
από ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΥΤΣΙΑΝΟΥ

Tα πρωτοποριακά προϊόντα του κατασκευαστικού οίκου Ricoh (εκτυπωτές, fax, φωτοαντιγραφικά) προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος λύσεων για επιχειρήσεις και οργανισμούς,ανεξαρτήτως μεγέθους.

Από συσκευές καθημερινής χρήσης μέχρι και εξοπλισμό για την εξυπηρέτηση ειδικών εφαρμογών, η Ricoh προτείνει μία διαρκώς ανανεωμένη, και δυναμική σε τεχνολογία γκάμα προϊόντων, έτοιμη να σας δώσει λύση σε κάθε ανάγκη του γραφείου ή της επιχείρησής σας.

Η νέα γκάμα των "έξυπνων" έγχρωμων μηχανημάτων A3 (εμβέλεια IM C) διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο χώρο εργασίας του αύριο.Με έξυπνες λειτουργίες οι χρήστες μπορούν να παραμένουν συνδεδεμένοι με την τεχνολογία, να επιταχύνουν την επικοινωνία και να διασφαλίσουν ότι οι βασικές διαδικασίες εκτελούνται ομαλά.

Το συνολικό πακέτο προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων ονομάζετι Dynamic Workplace Intelligence και είναι ο σύγχρονος τρόπος για να βοηθήσει κάθε χρήστη να μετατρέψει τις πληροφορίες σε γνώση.

 

OKI imagePROGRAF TM-200

17.05.2022
από ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΥΤΣΙΑΝΟΥ

Η ακρίβεια συναντά την προηγμένη απόδοση και παραγωγικότητα

Οι βασικές τεχνολογίες του imagePROGRAF TM-200 παρέχουν εξαιρετικά ευκρινείς γραμμές και ζωντανά χρώματα για γρήγορες και εύκολες εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους. Με σχεδόν 60% μείωση του θορύβου και χωνευτή εγκατάσταση, είναι ιδανικός για μικρότερα γραφεία με περιορισμένο χώρο.

Λήψη διαφημιστικού φυλλαδίου (PDF) 

Ευκρίνεια και ζωντάνια

Ακόμα και η εκτύπωση σε απλό χαρτί είναι υψηλής ποιότητας, χάρη στο πλήρες σύστημα μελανιών 5 χρωμάτων τύπου pigment Lucia TD.

Γρήγορη εκτύπωση

Αυξήστε την παραγωγή εκτύπωσης με τη βοήθεια μιας βελτιστοποιημένης κεφαλής εκτύπωσης 1,07", 6 καναλιών.

Μικρές απαιτήσεις χώρου

Οι μικρές διαστάσεις και ο χωνευτός σχεδιασμός με δυνατότητα χρήσης ολόκληρου του μπροστινού μέρους μεγιστοποιούν το διαθέσιμο χώρο του γραφείου.

Αθόρυβη λειτουργία

Ιδανικός για μικρότερα γραφεία – λιγότερες δονήσεις και ομαλότερες διεργασίες για 60% λιγότερο θόρυβο.

 

Print and Play

01.05.2022
από ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΥΤΣΙΑΝΟΥ

Διασκεδαστικές εκτυπώσιμες περιπέτειες για παιδιά και ενήλικες.

Καθαρίστε το μυαλό σας και χαλαρώστε με δημιουργικές ιδέες για ενήλικες.

Crayola 

Education.com

Brother Αλλαγή Γλώσσας

10.04.2022
από ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΥΤΣΙΑΝΟΥ
Πως να αλλάξω γλώσσα στον Brother εκτυπωτή μου;

Παρέλαβα τον εκτυπωτή μου, η γλώσσα δεν είναι ρυθμισμένη στα Αγγλικά και έχω πανικοβληθεί.