Εξυπηρέτηση Πελατών

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα QualityToners το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.qualitytoners.gr. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

Το QualityToners διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες του και τα συναλλακτικά ήθη.

Αποστολές και Χρεώσεις Μεταφορικών
Οι τρόποι αποστολής και οι σχετικές χρεώσεις περιγράφονται αναλυτικά στη αντίστοιχη σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με τίτλο "Τρόποι αποστολής".

Ασφάλεια
Η Ergonet Αυτοματισμοί Γραφείου ΙΚΕ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες.Αυτό σημαίνει ότι κατά την διάρκεια της παραγγελίας και όσο διακινούνται ευαίσθητα στοιχεία, τα δεδομένα κρυπτογραφούνται μέσω κρυπτογράφησης SSL ώστε να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα υποκλοπής. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Εγγύηση και Αντικατάσταση Προϊόντων
Η εταιρία μας προσφέρει εγγύηση για τα προϊόντα που έχουν αγοραστεί από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για το ίδιο χρονικό διάστημα και με τους ίδιους όρους και περιορισμούς που θέτει ο κατασκευαστής. Ειδικότερα ισχύουν τα όσα σχετικώς αναγράφονται για κάθε προϊόν. Αν ένα προϊόν παρουσιάσει κάποιο ελάττωμα μέσα στο χρονικό διάστημα που ισχύει η εγγύηση, μας το στέλνετε πίσω με έξοδα παραλήπτη και αφού το ελέγξουμε το επισκευάζουμε ή σας στέλνουμε ένα ίδιο χωρίς κανένα επιπλέον κόστος. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον πριν μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μας έχετε ενημερώσει στο email: info@qualitytoners.gr ή στο τηλέφωνο 2310 229 001 για τα παράπονά σας σχετικά με ελαττωματικά προϊόντα με αναφορά στα στοιχεία της παραγγελίας, στον αριθμό τιμολογίου και στον αριθμό αποστολής, περιγράφοντας τα αναλυτικά.

Παραγγελία
Για να μπορείτε να συνάψετε έγκυρη παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας πρέπει να έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και να μην τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης. Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με 2 διαφορετικούς τρόπους:
Μέσω της ιστοσελίδας μας http://www.qualitytoners.gr όλο το 24ωρο. Αφού βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, μπορείτε να επιλέξετε για καθένα από αυτά την προσθήκη του στο καλάθι αγορών σας και ακολουθώντας τις απλές οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη σας συμπληρώνετε στην φόρμα εισαγωγής των στοιχείων σας και ολοκληρώνετε την παραγγελία σας.
Τηλεφωνικά στο 2310 229 001 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Η διαθεσιμότητα των προϊόντων αναγράφεται σε ειδική ένδειξη στη σελίδα κάθε προϊόντος. Προϊόντα σε διαθεσιμότητα αποστέλλονται αυθημερόν και ο χρόνος παράδοσης τους είναι 1-2 ημέρες. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του για όσο αυτή βρίσκεται σε διαδικασία επεξεργασίας στέλνοντας emai στο info@qualitytoners.gr αναφέροντας τον αριθμό και την ημερομηνία της παραγγελίας. Παραγγελίες που έχουνε ήδη τιμολογηθεί και αποσταλεί (έχει κλείσει η παραγγελία στο σύστημά μας και έχει αποσταλεί και στον πελάτη email με τον αριθμό αποστολής) δεν μπορούν να ακυρωθούν.

Τρόποι Πληρωμής
Οι τρόποι πληρωμής περιγράφονται αναλυτικά στη αντίστοιχη σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με τίτλο "Τρόποι Πληρωμής".