Τρόποι Αποστολής

1. Παραλαβή από το κατάστημα

H εταιρεία λειτουργεί με τη μέθοδο Click Away δίνοντας την δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών από το κατάστημά μας Αγγελάκη 3, στην Θεσσαλονίκη.
Για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση (πέραν του email επιβεβαίωσης της παραγγελίας) στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του. Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 9:00 -17:00.
Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 4 εργάσιμων ημερών από την ενημέρωση του πελάτη και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το 2310 229 001 ή στείλτε μας mail στο info@qualitytoners.gr.

2. Αποστολές σε όλη την Ελλάδα

Χρέωση αντικαταβολής 3€ για όλες τις αποστολές
Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 60€ ( αφορά μόνο την αγορά συμβατών αναλωσίμων)
Για παραγγελίες κάτω των 60€ υπάρχει επιπλέον χρέωση 3,70€
 
3. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα ή ποσοτικές παραγγελίες η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία για μείωση τους κόστους αποστολής
Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Ενδεικτικά οι χρεώσεις για τις αποστολές με μεταφορική εταιρεία είναι:
Για παράδοση σε όλη την Ελλάδα 9.50€ ανά δέμα (έως 20kg) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α..
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310 229 001 ή στείλτε μας mail στο info@qualitytoners.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σε περίπτωση που θέλετε η αποστολή να γίνει με μεταφορική που συνεργάζεστε το συνολικό κόστος (και την μεταφορά – αποστολή στην μεταφορική που επιθυμείτε) το επιβαρύνεστε εσείς.

4. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310 229 001 ή να μας στείλετε mail στο info@qualitytoners.gr.

6. Χρόνος παράδοσης

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεια μας στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310 229 001 ή στείλτε μας mail στο info@qualitytoners.gr.

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Οι παραδόσεις γίνονται από την courier καθημερινά. Για την παρακολούθηση της αποστολής σας μπορείτε να ανατρέξετε στην σελίδα της courier χρησιμοποιώντας τον αριθμό αποστολής σας (Σας τον στέλνουμε ηλεκτρονικά).
Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί.

Χερσαίοι Προορισμοί αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες.