Η Εταιρεία​

H εταιρεία Ergonet Αυτοματισμοί Γραφείου Ι.Κ.Ε. ιδρύθηκε τον Μάϊο του 2017. Το ηλεκτρονικό κατάστημα qualitytoners.gr ξεκίνησε με βασικό αντικείμενο τον χώρο των αναλωσίμων. Από το 2017 έως και σήμερα η εταιρεία έχει εδραιωθεί στην Ελληνική αγορά δίνοντας δυναμικά το παρόν στον χώρο τόσο των αναλωσίμων όσο και των ειδών γραφείου και τεχνολογίας. Η εταιρεία Ergonet Αυτοματισμοί Γραφείου Ι.Κ.Ε. εδρεύει την Θεσσαλονίκη, Αγγελάκη 3.


Θεμελιώδης αρχή στην λειτουργία της εταιρείας είναι η δημιουργία δυνατών σχέσεων με τους πελάτες γεγονός που μεταφράζεται σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, τυπικούς χρόνους παράδοσης και διαρκή ενημέρωση του καταλόγου και του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η εταιρεία προσφέρει προϊόντα και λύσεις που απευθύνονται σε B2C πελάτες ενώ παράλληλα μπορεί να εξυπηρετήσει πωλήσεις B2B.


Kύριο μέλημα όλων των ανθρώπων της εταιρείας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, γεγονός που μεταφράζεται σε διαρκή έρευνα των αναγκών σας, διαρκή εκπαίδευση και ενημέρωση για νέα προϊόντα, με απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

H εταιρεία