Εκτυπωτής ετικετών Zebra ZQ511 Bluetooth & Wifi Label Printer (ZEB511)

ZEB511
Zebra, Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
Γράψτε μια κριτική
2.290,90 
(1.847,50  χωρίς ΦΠΑ)
Θερμικός εκτυπωτής Zebra ZQ511 Bluetooth & Wifi που διευκόλυνε την ενσωμάτωση των φορητών εκτυπωτών, χάρη στο περιβάλλον λογισμικού Link-OS. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επωφεληθείτε από πολλά χρήσιμα εργαλεία, όπως η απλή συντήρηση από απόσταση. Όλοι οι εκτυπωτές υποστηρίζουν επίσης λειτουργία με φορητές συσκευές iOS, Android ή Windows.
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
+

Εκτυπωτές - Σαρωτές & fax

Ανάλυση Εκτύπωσης:
203dpi
Πλάτος Εκτύπωσης:
72mm
Τεχνολογία:
Thermal
Χρώμα:
Mono
Μάρκα:
Zebra
Σύνδεση Δικτύου:
Ethernet
Ασύρματη Σύνδεση:
Wireless
Ταχύτητα Εκτύπωσης:
Up to 127mm/sec
Βάρος:
0.63kg

Θερμικός εκτυπωτής Zebra ZQ511 Bluetooth & Wifi  που δίνει την καλύτερη λύση για εκτύπωση από κινητά. Έχει σχεδιαστεί για αξιοπιστία σχεδόν σε κάθε περιβάλλον και αντέχει στις αντίξοες συνθήκες. Οι πτώσεις από ύψη έως 2 m, οι κραδασμοί, το νερό και η σκόνη δεν έχουν καμία αρνητική επίδραση. Είναι πιστοποιημένος για να πληρεί τόσο το MIL-STD-810G όσο και το IP54 και κάνει ακριβώς αυτό που οι χρήστες περιμένουν: εκτύπωση. Ένα μεγάλο εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας μεταξύ -20 ° και +55 ° C επιτρέπει τη λειτουργία σε κάθε καιρό. Επομένως, τίποτα δεν εμποδίζει τη χρήση τους στην ελαφριά βιομηχανία, τις μεταφορές και την εφοδιαστική, για τις δημόσιες αρχές και τους τεχνικούς του χώρου, τους διοργανωτές κ.λπ.

Ο ZQ511 προσφέρει στους χρήστες εύκολο χειρισμό. Τα εξαιρετικά μεγάλα κουμπιά και το άμεσο interface διασφαλίζουν ότι οι εργασίες εκτύπωσης εκτελούνται ομαλά, ακόμη και όταν φοράτε γάντια. Λειτουργίες όπως το ενσωματωμένο ρολόι η λειτουργία πρόχειρης εκτύπωσης για γρήγορες εκτυπώσεις κειμένου (έως 127 mm ανά δευτερόλεπτο) βοηθάει τους χρήστες να εργάζονται με τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση. Επιπλέον, η τεχνολογία εκτύπωσης Power Smart και η ισχυρή μπαταρία 3.250 mAh PowerPrecision+ παρέχουν αξιόπιστη μακροπρόθεσμη ετοιμότητα λειτουργίας-η προαιρετική μπαταρία 4.900 mAh είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για βάρδιες μεγάλης διάρκειας χωρίς ανάγκη επαναφόρτισης.

zq511 (zq511-zq521-rfid-spec-sheet-en-us.pdf, 332 Kb) [Λήψη]

Δε βρέθηκαν Κριτικές

Δημοφιλέστερα Προϊόντα

Στην ίδια κατηγορία