τηλ. κέντρο: +30 2310 229 001, +30 210 710 7589

0
Το καλάθι σας είναι άδειο.

0


Δωρεάν μεταφορικά για αγορά
business quality προϊόντων

×

Δημιουργία λογαριασμού

Προσωπικές πληροφορίες

Πληροφορίες Σύνδεσης

Σύνδεση

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Η εταιρεία

Η Quality Toners εμπορεύεται συμβατά τόνερ εκτυπωτών εγγυημένης απόδοσης και ποιότητας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.  Τα συμβατά τόνερ που εμπορευόμαστε κατασκευάζονται με τις ίδιες προδιαγραφές των αρχικών κατασκευαστών τους. Τα συμβατά τόνερ δεν υστερούν σε τίποτα από τα OEM.Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας το βέλτιστο συνδυασμό της υψηλής ποιότητας - χαμηλής τιμής και την σωστή υποστήριξη ώστε να μπορέσουν οι επιχειρήσεις τους να αναπτυχθούν.Η Quality Toners θα είναι ένας ανεκτίμητος και έμπιστος συνεργάτης σας.

ΕΣΕΙΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ! 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ; 

Συνεργαζόμαστε με εταιρείες του εξωτερικού και εισάγουμε συμβατά μελάνια και τόνερ σε μεγάλη γκάμα εκτυπωτών. Επιλέγοντας εμάς μπορείτε να μειώσετε το κόστος των εκτυπώσεων σας χρησιμοποιώντας συμβατά η γνήσια toner – μελάνια με εγγυημένη απόδοση καλής λειτουργίας .

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕΛΑΝΙ; 

Ο όρος συμβατά μελάνια αναφέρεται σε μια κατηγορία αναλωσίμων εκτυπωτών η οποία περιλαμβάνει όλα τα μελάνια ή τόνερ τρίτων κατασκευαστών, δηλαδή όλα τα αναλώσιμα εκτυπωτών εκτός από τα αυθεντικά αναλώσιμα που κατασκευάζουν οι γνωστές εταιρίες όπως HP, Canon, Epson, Lexmark κ.α. 

ΤΑ ΣΥΜΒΑΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ;

Τα συμβατά μελάνια δεν είναι προϊόντα απομίμησης αλλά «γενόσημα» προϊόντα που κατασκευάζονται βάσει συγκεκριμένων προδιαγραφών και προορίζονται για χρήση σε συμβατούς με αυτά εκτυπωτές, όπως και τα αυθεντικά μελάνια και τόνερ. Για αυτό το λόγο και τα χρησιμοποιούμε άφοβα!